divendres, 13 d’abril del 2018

Iogurt ecològic

Com ja sabeu, fa un mes hem introduït el iogurt ecològic, per aquesta raó evitem que els aliments que oferim al menjador siguin processats i amb un alta concentració de sucres.

Els beneficis d’aquests productes derivats de la llet són:
  • Els productes són certificats complint les normatives europees de producció ecològica, recollides al Reglamento CE 834/2007 del Consell sobre Producció, Control i Etiquetat dels Productes Ecològics
  • Les vaques pasturen lliuren pels prats i només mengen herba fresca i farratge ecològic.
  • Les vaques no reben cap tractament hormonal ni mengen OGM. Els productors asseguren així una llet ecològica especialment rica nutricionalment, atès que els animals fan vida activa i s’alimenten saludablement.
  • Als iogurts no es fan servir colorants, saboritzants ni conservants.
  • Una de les principals propietats del iogurt és la seva capacitat de regenerar la flora intestinal.
Per més informació sobre una alimentació saludable en l'etapa escolar cliqueu aquest enllaç:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada