dimarts, 29 de gener del 2019

ÚLTIM DIA D'ESCOLA!


22 DE DESEMBRE, ÚLTIM DIA D’ESCOLA

L’últim dia d’escola vam donar els premis dels dos concursos que havíem fet durant el semestre: postals de Nadal, lliguetes i zona de ball.

  • POSTALS DE NADAL

Com ja sabeu, cada any es fa un concurs de postals de Nadal al menjador.  Cada nen i nena pot fer un dibuix en blanc i negre, llavors les pengem a un mural de maner numerada on tothom les pot veure i pensar quines són les que més els agraden.
Dies més tard, quan ens avisen els monitors, votem per cursos la postal que més ens agrada. Quan es fa el recompte i surt el guanyador, el Joan fotocopia la postal guanyadora i ens les reparteixen a cada nen i nena de l’escola. El guanyador, que va ser el Martí de 6é, es va emportar unes llaminadures de premi!

  • ZONA DE BALL

Cada divendres es fa zona de ball, es posa música a les escales blanques i tothom que vulgui pot ballar i practicar el ball final. A la final de ball, els grups participants ballen i miren els companys ballar, així poden votar el ball que més els hi ha agradat i en surt un grup guanyador. Les guanyadores del ball van ser la Clàudia i la Martina de 4t, ho van fer molt bé!

  • LLIGUETES

Els dimarts i dijous són dies molt esperats pels nens i nenes futboleros de l’escola, hi ha lligetes! Els equips juguen partits de futbol eliminatoris fins arribar a les finals. Aquest any han guanyat els nens de 4t, l’Àlex, el Thomas, el Martín, l’Iu, l’Ignaci, l’Iker i el Victor.


Paola i Emma 










Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada